FILMKVÄLL.....

Efter en hektisk men bra vecka på jobbet så var det då äntligen torsdag, vilket innebär 10 dagars ledighet med bara roliga saker i schemat att göra.....

Avnjöt en god middag med pasta o en krämig sås med oxfilé, paprika, färska champinjoner o grön sparris, cayennepeppar med massor av creme fraich o grädde. Vad skulle man göra utan creme fraiche o grädde, jag skulle knappast överleva, haha......

Efter maten blev det en liten promenad med Olivia som äntligen ska få börja ta lite promenader igen efter sin luftvägsinfektion.... ska bli så gött....
Jonte flydde en trappa upp, kan vara datorn o spel som hägrade.....
Mikael var bara hemma på kort besök från jobbet och kl 21.00 var det då dags igen för ett pass.
Kvar var då Becca o jag och vi hade en riktig filmkväll, jag klarar aldrig av att kolla på film. Tröttheten slår till av någon anledning och jag brukar hamna längre o längre ner i soffan eller fotöljen, när jag tar upp en kudde och lägger på armstödet då vet alla inklusive jag att nu är det dags..... sova står på schemat. Men inte går jag o lägger mig iallefall :).
Becca hade lånat tvåfilmer av Lisa och vi började med att kolla på Remember Me, fattade ingenting i början men efter en stund klarnade det till, jag säger bara det vilket slut...... tårarna flödade. Helt ok film att titta på. När vi ändå var på gång så klämde vi en till, fortsatte med Dear John, jaha inte var det mindre tjut i denna film utan ännu mer. Tårarna flödade helt enkelt...... men ett lyckligt slut blev det iallefall <3.
Kunde ju inte sluta kvällen med två tjutfilmer så strax innan tolvslaget så började vi på en ny som jag inte ens vet vad den heter, men här var det kört här blev det som det alltid blir somnade gott med huvudet på armstödet......
Riktigt stolt över mig själv iallefall för att ha klarat av två filmer det har jag inte sett sammanlagt på flera månader tillsammans.



LITEN BLIR STOR......

Ja det är väll så det ska vara, liten blir stor.....
Idag är det Jonathans 14 årsdag och min mamma fyller 69 år, HURRA HURRA HURRA ♥♥
Minns det som igår när det var dags att föda fram den lille krabaten, magsjukan anlände och Jonte tyckte det var dags att titta fram..... Kunde valt ett bättre tillfälle.
Kunde slutat i tragedi idag, igår kväll i röran inför dagens resa till Falun för Micke och Jonte kom jag plötsligt på Jonte fyller ju år..... Hur kan man glömma sin sons födelsedag undrar ni säkert nu???? Ja jag vet inte riktigt hur jag ska förklara mig så jag låter bli.....
Imorse klockan 6.15 var det då dags att ge sig upp på övervåningen och sjunga med våra fina stämmor, kan väll säga att det var en rätt trött grabb som tillslut öppnade upp sina bruna.
Efter att ha öppnat några paket i sängen som innehöll kläder och mössa så fick han bege sig ner en trappa där en ny golfvagn och golfbag fanns.... en nöjd grabb fick vi iallefall.

Ja sen var det ju gratulationen av mamma som skulle göras också och som jag skrev tidigare så är ju inte minnet riktigt som det ska vara så givetvis glömde jag att säga grattis när jag ringde henne under kvällen. Efter en stund ringde hon upp igen och då stor Becca bredvid och viskar mamma har du sagt grattis till mormor....
Inga förklaringar den här gången heller från min sida.....




MAT MAT MAT

Mat är verkligen något som kan förgylla vardagen och just nu är jag inne i en prova på ny mat period.
Har hittat två bloggar med massor med bra recept den ena är "Jennys matblogg" http://pernillawahlgren.se/bloggar/jennys-matblogg och den andra är en blogg som en tjej som heter Victoria har som bloggar på bloggfamiljen http://www.bloggfamiljen.se/?blog=matplatsen.
Dessa båda matbloggar kan jag verkligen rekommendera många roliga o goda recept.... :)

Har du någon blogg att rekommendera så meddela gärna mig, allt som har med mat att göra älskar jag ♥.

Min goa vän Ulrika och hennes man Per och deras son Jonathan kom hit ikväll och käkade lite, gjorde Kycklingfilé med Italienskt täcke  (I receptet var det fläskfilé) och till det hade vi ris och en fetaostsallad, mums mums......

 

Innan vi käkade så fixade jag o Ulrika lite köttfärssås, imorgon är det nämligen dags för våra duktiga innebandykillar i KIB P-96 att åka till Falun på cup och då i ett svagt ögonblick när Ulrika undrade om vi kunde fixa lite mat som dom ska ha med sig tillsammans så vid ett svagt ögonblick sa jag såklart JA....... så det har vi fixat med idag.
Just nu fixas det också pastasallad för det kan ju aldrig få flyta på som det skulle så ikväll fick Mikael reda på att dom inte kommer in på vandrarhemmet förren kl 17.00 imorgon och ja då blir det problem hur ska dom kunna äta köttfärssås och spagetti utan utan att kunna värma upp det på en spis.... vi hade många olika förslag det ena kanske sämre än det andra men efter lite tankeverksamhet så slutade det med att det får bli pastasallad och kycklingspett till lunch för grabbarna.... alltid ska det var något.
Dock har inte detta varit dom enda problem som dykt upp isamband med deras avfärd så det är väll tur att Mikael redan har en massa gråa hårstrån för annars hade dom dykt upp snabbt som attan ikväll....


BLOGGANDE.......

Ja det här med bloggande blev ju inte riktigt min grej.... ett inlägg sen i slutet på augusti..... INTE BRA.
Skrev ett inlägg för några veckor sen, men när jag teknikens under skulle lägga in bilder så gick det inte så bra.... hela texten försvann så då gav jag upp igen..... Men men man ska aldrig ge sig, någon gång måste jag ju lära mig hur det fungerar..... :)
Ska nu sammanfatta lite kort om vad som hänt sedan sist och sen får vi se hur fortsättningen blir....

Jag har fullt upp som vanligt.......
Har också kommit med i 40-års klubben, vilken dag jag hade. Blev gratulerad på jobbet av alla goa arbetskompisar med blomma och presentkort på Hudfixaren, kunde inte bli mer perfekt. Blev också en tur till Thorey där jag fick superfina örhängen..... sitter på jämt ♥. Hemma blev det sen lite smörgåstårta och paketöppning. Fick en apelsinpress en OBH Nordica Röd, presentkort på Hudfixaren, duschcreme och deo.... Mikael har också fyllt år så vi ska skicka iväg våra barn till fotografen för att ta lite fina kort på våra barn, det blev våran gemensamma 40-års present..... Fyller gärna 40 år igen :)

MIKAEL: Han lever o frodas han med, livet består av jobb, träning, träning med P96 i innebandy.... ja det är väll det han sysslar med i stora drag. Även han har kommit in i 40-års klubben.... och det känns som han verkligen blivit äldre, andra omgången med ond rygg sen han fyllde, ja vad säger man.....

REBECCA har nu börjat på Karlskoga gymnasium och tränar förfullt som vanligt... Norbert finns fortfarande kvar i hennes liv, mysigt....... Har dock ändrat utseende och blivit brunett.En otrolig ambitiös och go tjej ♥.....

JONATHAN grabben som det alltid händer saker för.... varför inte "glida" på knäna i duschen efter träningen och skära upp knät och sy några stygn.... ja det sammanfattar min goa son alldeles förträffligt ♥ :). Förutom innebandy, skola så tar datorn mycket tid just nu.

OLIVIA våran lilla goding. Jaha och vem är det då..... våran lilla goa hundvalp som vi hämtade i slutet på september. En blandning mellan Amerikansk cocker spaniel och King cavallier..... hon är snart 6 månader och är hela familjens lilla baby.
Knät är den bästa platsen att tillbringa sitt liv liggande i och förutom det så älskar hon att busa med sin lilla syster Vera ♥..... Ett stort tack till familjen Bodin som skaffade lilla Vera som i sin tur ledde till att vi skaffade Oliva ♥♥......

KOMPISAR har vi många underbara.... försöker träffa dom så ofta vi kan. Mia har jag fått med på träning så henne får jag tillfälle att träffa oftast några gånger i veckan. Micke o Marie är ett par underbara människor som vi träffar kontinuerligt och alltid bokar in en ny träff innan vi avslutar den vi har för tillfället. KANONBRA.... Ulrika min goa gåkompis träffar jag inte så ofta men finns alltid där när man behöver. Ja det finns många underbara vänner i våran omgivning.... och många som man träffar allt för sällan men tiden räcker inte till.

FEST har det inte blivit så mycket av i höst men Åsa´s 40-årsfest måste nämnas.... 70-tals tema var det, hade lånat en "cool" dräkt av Susanne Bodin..... gul, orange, grön m.m och full med blommor.... haha va rolig jag såg ut. Alla hade underbart roliga kläder, tipspromenad och glasstävling han vi med också. Go mat blev vi också serverade.... en kanonkväll.

JOBBET fullt ös medvetslös, imorgon är det dags igen :). Är nu bara Britt o jag då Camilla tyvärr slutat. Det börjar bli färre o färre i vårat rum då Linda gått hem för att få en liten goding snart. Men vi får lite tillökning i rummet efter nyår, det ser vi framemot.

TRÄNING kom jag igång med näår jag kom hem från Turkiet. Vågens siffror har även minskat den med inte fy skam det inte.... Det roliga med det är också att min goa vän Mia har kommit igång o träna med mig också.... kanonkul.
Tränandet har dock fått ligga nere nu i ca 3 veckor, halsont, huvudvärk, förkylning och hosta har orskat detta avbrott.... ser inte heller slutet på eländet än heller. Men men det finns värre saker att gnälla över.
Annars är det bra och fullt upp som vanligt i mitt liv.
 

GÖTEBORG en resa vi helst vill glömma.... vi alla förväntansfulla satte oss i husbilen och drog ner till Göteborg. Mycket karusellåkande blev det på lördagen och efter en stund skulle Becca o jag hämta lite saker i husbilen och vad har då hänt.... inbrott.... dator, regnkläder, smycken m.m blev vi av med.... Väll inne på Liseberg blev Becca bestulen på sin Iphone4..... ja vad säger man.....
På söndagen var vi inne och åkte massor med karuseller igen och när det var dags för hemfärd så gick vi ut till husbilen och vad har hänt dååååååå, jo INBROTT igen..... vi trodde inte det var sant men sant var det, suck suck.
Men jag vann ju iallefall 2 kilo Toblerone och alla som känner Mikael vet ju då att lyckan är gjord.....

Ja det var en liten kort sammanfattning....
Nu får vi se om jag kan hålla i bloggandet, den som lever får se....






RSS 2.0