SOVA

att det är så svårt att komma isäng och sova på kvällarna. Kommer jag i säng tidigt ja då sitter jag o löser korsord, läser eller sitter vid datorn och då tickar klockan iväg, kommer jag i säng sent då gör jag samma saker som när jag lägger mig tidigt och då blir klockan ännu senare......
Är som en zombie på morgonen och förmiddagen men inte lär jag mig något iallefall.... är inte ordspråket så??? "Inte lätt att lära gamla hundar sitta"... stämmer nog in bra på mig "S".
Godnatt för ikväll...


Söndag söndag söndag

Var var solen imorse var min första tanke.... inte på Sylviavägen iallefall. Sov en liten stund till och vips så var den framme, några timmar iallefall. Hann precis ta fram pallbockar, brädor och färg och började måla och vips kom regnet med ett riktigt antågande, bara och bära in allt igen i garaget.
Hann in och plocka lite innan solen kom tillbaka och så var jag igång med samma procedur igen, ut med pallbockar, brädor och färg och började måla och vips kom regnet igen.... bör tilläggas att jag hann med att måla några flera brädor än första omgången, man måste se dom positiva bitarna haha.

Till slut vaknade Rebecca o Emelie till liv efter fyra dagars festivalande och efter en snabb fukost vid lunchtid packade Emelie ihop sina saker och vi åkte till Karlstad för att köra hem henne och för vidarefärd till Bergvik för lite shopping.
Dags för Becca och köpa bikini till sommarens solande, hon hittade en på Intersport och tre på Stadium, beslutsångesten var hög men till slut kunde hon bestämma sig "S". En långklänning från H & M fick följa med hem till Becci´s också.
Själv fick jag med mig en jeanskjol hem som jag fyndade på rean på Very Moda och ett par solglasögon från Stadium, alltid kul när man hittar något o härligt med lite shopping med Becca ♥.

Ikväll har vi fortsatt och måla ena gaveln och imorgon räknar Mikael att den ska vara klar, gött gött.
Ganska kul att hålla på när man är flera som jobbar Becca klippte gräset, grannen blev dock lite orolig när det brakade till hos oss, hon trodde någon av oss ramlade ner från ställningen. Men nej då bara Mikael som tappade en bräda från plan 2 på ställningen, själv stod jag på plan 1 och kröp ihop för att skydda mig från nerfallande föremål... säkert en syn för dom som såg oss.

Efter en bra helg när man fått lite gjort tar jag nu natta och sover lite, imorgon är det dags för en ny jobbvecka igen :). Dagarna och veckorna rusar fram i en väldig fart...


Härlig lördag....

Vaknade runt åtta och frågan jag ställde till mig själv var, ska jag gå upp och måla nu eller ska jag läsa lite..... läsa blev det.
Runt nio steg jag upp och tog en morgonpromenad med Oliva, helt underbart och se henne skutta omkring i hallen när man säger att man ska gå ut o gå hon blir så lycklig ♥.
Snabb frukost efter promenaden och sen stod lite målning på schemat, grundfärgen var nästan slut så efter det blev det att börja måla vindskivorna ljusgrå. Snabbt iväg och köpa lite eller rättarsagt 10 liter mörkgrå färg så jag inte står där imorgon och den tar slut....

Strax före ett åkte jag Becca, Emelie och mamma till Åtorp, dags för brorsans goding Johanna och konfirmera sig. Tog väll ca drygt 1h i kyrkan innan det var slut... snabbt till Degerfors innan det var dags att skjutsa Becca o Emelie till PIP....
Hämtade Mikael och Olivia från Mikaels jobb för att åka tillbaka till brorsan och äta god mat och bara sitta o mysa på altanen i det supersköna vädret.
Strax före nio dags att dra sig inåt stan för at lämna Mikael på jobbet för ett nytt pass.
Själv åkte jag hem och drog på mig målarkläderna igen och fortsatte och måla klart allt som skulle grundmålas. Grannarna tyckte nog jag fått en knäpp när jag står ute en lördagkväll och målar när man kan sitta och götta sig i den härliga sommarkvällen som vi haft idag med :).

Nu har jag slagit mig ner i soffan igen med en trött vovve som snusar o sover på mina ben.
Kan väll sammanfatta att det har varit en skön o bra dag, känns skönt när man fått lite gjort.

Har inatt bestämt mig för att göra något som jag pratat om i flera år.... men nu ska det ske, i en liten annan tappning än vad jag tänkt från början.... men bra blir det:)


Dåligt med bloggande...

Ja det här med bloggande är inte min bästa sida.... skulle återkomma om Linas Matkasse, men inte gjorde jag det
inte. Har dessutom hunnit få en omgång till sen sist.
Har inte gjort alla rätter enligt recepten men mycke bra recept är det, kommer allt fortsätta i höst att beställa kassen med mat. Har kommit fram till att för oss är det ingen idé att beställa något under sommaren, då vill jag kunna anpassa mig efter vädret. Är det fint då grillas det, eller någon annan enklare mat.... :)

Just nu sitter jag i soffan med en liten gosig hund som ligger o myser på mina ben. Jonte har åkt till västkusten med några goa kompisar till oss, härligt för honom. Mikael jobbar, dags för en jobbhelg igen..... Becca o hennes kompis Emelie från Karlstad som bor hos oss under veckan är på PIP och lyssnar på alla braiga band som är på festivalen och spelar. Just nu är det nog The Ark, skulle så gärna vara där men så blev det inte.
Blir nog sängen snart, kommer ju aldrig i säng så sömnen består i stort sett max av fem timmar per natt....måste bli skärpning.

Ja vad har hänt sen annars...... Inte mycket, dagarna rullar på ett fasligt tempo, jobb, matlagning och sen är dagarna slut känns det som. Har dock besökt Karlskogafesten för första gången, även om inte artisterna faller mig i smaken så lever stan upp, precis som nu när det är PIP.... var nyss nere på stan och lämnade kläder till Becca´s kompis Emelie och på väg hem så mötte jag hur många ungdomar som helst som var på väg från Nobel till festivalområdet... jag är nog knäpp men jag blir glad av att se dessa ungdomar leva upp och ha så roligt som dom har det, en kanonbra grej som tillför otroligt mycket till denna annars rätt tråkiga stad.
Kan väll känna mig lite dumsnål som inte går, mycket bra artister i år på PIP.

Träningen går väll sådär och med facit i hand borde jag ha skjutit på mitt tecknande av två årskortet som jag tecknade på Träningslagret....  men men så är det.
Var ute och sprang i helgen och i förrigår med Mikael, då sprang vi Bråtenjoggen som barnen har sprungit under alla sina år på Bråtenskolan..... oj oj oj säger jag vad jobbigt det var sista biten, mycket uppför.
I helgen blir det att ge sig ut igen, Tjejmilen närmar sig med stormsteg....

Nej nu blir det allt att slänga sig under täcket och läsa lite innan ögonlocken slår igen :)


RSS 2.0