Linas Matkasse.....

Äntligen har Linas Matkasse levererats hem till oss, den här gången gick det vägen.
Första kassen vi skulle få hem dök aldrig upp av olika anledningar för fyra veckor sen och besvikelsen infann sig.
Har precis plockat upp fräscha o fina grönsaker som ska tillagas med den övriga maten vi fick hem.
Skriver mer imorgon om vad det ska serveras för mat under veckan.....
Älskar Mat ♥


Träning

Nu ska jag ta mig i kragen igen med träning, dom sista sex veckorna har jag tränat lika med ingenting i stort sett av olika anledningar.
Men nu jäklar ska jag igång igen, om mindre än tre månader är det dags för tjejmilen så nu är det bara att bita ihop.
Men jag måste ändå säga att jag är rätt nöjd med året som gått som jag haft årskort på Träningslagret. Så mycket som jag tränat under året har jag nog aldrig tränat totalt under mina 40 år jag levt, haha.... och då finns det absolut mer träning att klämma in för att jag ska bli helt nöjd.
Om fyra dagar går mitt kort ut, men nu ska jag inte ge mig utan jag har förlängt mitt kort med två år till.... så nu är det bara att köra. Jag måste ha något som tvingar iväg mig och betalar jag för det varje månad då ska jag fasiken i mig träna också :).

Idag körde jag ett pass Indoor med Anna Lekberg som i instruktör, hur kul som hels.
Imorgon tisdag blir det en promenad och på onsdag ett pass Pump. På torsdag blir det en vilodag, men på fredag då ska jag ut o gå och jogga. Lördag blir en vilodag och på söndag gå och joggatime igen.... ja så ser min vecka ut, till veckan blir det att klämma in ytterligare pass på Träningslagret.

Nu är det bara tt köra tills semestern kommer då det får bli lite lugnare ett tag.


Uppdatering....

Ja uppdatering är inte min bästa sida, men ibland så händer det :)
Förra helgen var en långledig helg, fem dagars ledighet bestod den av och det gör att man infinner sig i en liten semeserlund. Alldeles för tidigt tyvärr, har ju rätt lång tid kvar att jobba innan semestern ska starta.

Mikael o Jonathan åkte till Falun på cup med innebandyn pojkar-96.... hemkomst på söndagen.
Själv åkte jag till brorsan och hjälpte honom med målning av huset, rätt mysigt att träffas o måla några stycken ihop, några stycken var brorsan och mamma. Brorsans dotter Johanna kom efter en stund också.
På kvällen blev det film med Becca och köptemat bestod måltiden av, gott gott.

Fredagen var den stora shoppingdagen för mig o Mia, då var det dags att inhandla examenspresent till Josefin som dagen till ära tog sin Sjuksköterskeexamen. Studentpresenter inhandlades till Amanda, Elinor och Malin och det blev lite inhandlat till mig själv också, ett fint halsband från Hus no 4....
Lite lunch på Som Hemma sitter aldig fel och den här gången blev det en Räkwok igen, den är ju såååå god.
Vi avslutade dagen med att handla lite mat också på Maxi.
På morgonen hade jag bestämt mig för att måla på vårat hus när jag kom hem, men rastlösheten infann sig direkt när jag kom hem så det blev en promenad med Becca, Olivia o Vera innan jag fick ork o lust o sätta igång med kvällens målitid, kycklingfilé med täcke av creme fraiche, parmesan och parmaskinka, till det färskpotatis i ugn och spenatstuvning med purjolök.... det är så grymt gott :).

Lördagen blev en målardag här hemma med mamma o Becca, skönt att se att det händer något igen med huset så vi blir klara någon gång.
Klockan fyra var det dags att fira Jossan efter att hon tagit examen, färdig sjuksköterska efter allt slit ♥. Vi hade en kanonkväll o natt innan vi vandrade hemåt Becca o jag, mycket skratt o glädje. Det var verkligen Jossans kväll och hon är värd allt gott denna underbara tjej ♥.....

Målning fick uppta en del av min dag på söndagen innan det skulle fixas lite mat till familjen och familjen Åhling. Vi käkade grillad fläskfilé, hamburgare, färskpotatissallad, pommes och brieostsås..... att det är så gott med mat.

Äntligen var hela familjen samlad igen efter att Mikael o Jonte kommit hem, så på måndagen när vi iallefall fick en ledig dag ihop så körde vi på med målning igen, mamma kom hit och hjälpte till.... och är man flera så jäklar vad det händer grejor, så skönt.
Vi avslutade kvällen innan Mikael åkte till jobbat och firade Norbert som fyllde 18 år, där bjöds det på smörgåstårta och tårta. Ja alla som känner mig väl vet att jag älskar smörgåstårta så jag var så nöjd, haha.

Jobbångesten infann sig på söndagen efter en lång o härlig ledighet.... men tänk om man inte hade jobb då skulle man aldrig på känna av att det är så skönt att få några extra dagar ledighet, så jag ska inte klaga :).

Varför varför varför...

Ja det är fortfarande frågan jag ställer mig varför livet ska vara så orättvist.
Det är inte rätt att någon ska drabbas av den sorg som nära vänner till oss drabbats av, det är så jävla fel helt enkelt.
Fem veckor sen det ofattbara hände och det känns som dom här veckorna varit såååååå långa.
Just nu känner jag både en ilska och ledsamhet i kroppen då det gör så ont i mig att se en hel familj lida så och jag vill bara kunna trolla och ställa allt tillrätta igen för dom.... men det kan jag inte hur gärna jag än vill.
INGEN ska behöva gå igenom något liknande som dom gör just nu......
Här sitter man och ibland gnäller över skitsaker som att Jonte sprider kläder efter sig, Rebecca sitter för mycket framför tv:n, Mikael ägnar sig för mycket åt innebandy´n och att en själv är rastlös.... men vad gör det jag har hela min familj kvar och det ska jag vara så glad över för den glädjen att få ha alla kvar i livet kan bara försvinna i ett nafs.
♥♥♥♥♥





RSS 2.0