Plötsligt...

händer något som inte får hända, en olycka som gör att en vän mister livet och en familj får genomlida
en sorg som man själv inte till fullo kan sätta sig in i som aldrig har behövt gå igenom något så hemskt som dom just nu får göra.
Det gör ont i hela kroppen att se goa vänner genomlida detta, man vill göra så mycket mer än att ge dom en kram och säga att man finns där.
Varför är livet så orättvist, ja det är en fråga vi aldrig kommer att få svar på.....
Just nu skulle jag bara vilja vakna upp ur denna fasansfulla dröm och allt är som vanligt igen, samtidigt som jag vet att det inte kommer att ske.... det gör så ont.
Mina tankar finns hela tiden hos er ♥♥♥♥♥


Veckan som gått

Fy vad veckorna går fort, den här veckan har jag inte hunnit med hälften av vad jag skulle gjort..... men vad gör väll det. Jag mår bra och är frisk och har en härlig familj, det räcker långt det.
Veckorna försvinner i en rasande fart...

Slutade tidigt i måndags och åkte o hämtade Jonte som har prao på Arena Reklam för vidare färd till tandläkaren där han fick det glädjande beskedet att han är klar med sin tandställning. En väldigt lycklig grabb som slängde tandställningen i soporna :)
Efter det handlade vi lite och åkte hem till min mamma för lite slapp en stund och hämtning av våran lilla goding Olivia. Efter det var det dags att hämta Becca, Felicia och Jesper från skolan och sen var det in snabbt hemma och sätta potatisen på plattan för fixning av mos till kvällens måltid.
Taxiverksamheten drog sen igång för körning till badhuset och snabbt hem igen för att hämta Olivia och sen var det dags för hundkurs, alltid lika kul. Snabbt iväg från hundkursen för vidare färd mot badhuset för att hämta Adam o Becca efter träningen och sen hem för mat och lite slapp innan ögonen slog igen.

Tisdagen startade som i måndags med jobb, som hela veckan förövrigt har gjort och sen hämtning av Jonte efter praon.
Vidare färd mot affären för inhandling av dagens måltid, fuskade med en semla idag också från Sandvikens Bageri.... jag ÄLSKAR dom :)
Ett combat pass stog på schemat också, haha skrattar gott när jag tänker på det. Det är nog en syn för gudarna att se mig köra detta :). Men men vad gör väll det, kul är det iallefall och träningsvärken har gjort sig känd dom sista dagarna...
En sliten och lätt förkyld Mikael mötte mig i dörren när jag kom hem, gött när hela familjen är hemma :)

Igår onsdag skulle det bli ett träningspass, men jag tog mitt förnuft till fånga och bokade av. Kände att jag inte hann med och behövde få lite gjort lite hemma. Blev en promenad med Olivia istället. Var trött efter ett möte jag var på också, ett positivt möte som ändå gav mig lite hopp med vissa saker :)

Direkt efter jobbet åkte jag och hämtade barnens kusin Victor som vi fick äran att "låna" en natt, alltid kul att träffa honom då det inte sker så ofta :). Han har så goa kommentarer - Ja Becca är iallefall min gosekusin♥... är han go eller????
Becca, jag o Victor åkte iväg och handlade jag tror alltid att det är så lite jag ska handla och ändå blir vagnen överfull..... men mat är gott :).
Till Victors förtjusning körde vi förbi Mc Driven och köpte med glass och jag köpte ostfyllda stjärnor.... gott men fy vad jag känner mig onyttig efter att klämt i mig det sen och dessutom en blåbärsbulle när jag kom hem. Jaja ibland måste jag få fuska :)
Fixade till taco som blev dagens kvällsmat och sen var det bara att sätta igång och göra fyra pajer till jobbet och Arena Reklam.... blir så trött på mig själv när jag kommer på att jag missat att hälla på potatismjöl, flytande pajer kanske också är gott..... vi får se.
Jonte kom in i bilen idag lite förskräckt efter praon och sa - Mamma dom (personal på Arena reklam) säger att när man avslutar en prao måste man bjuda på fika. Ja sa jag jag tänkte göra ananaspajer... Nej sa Jonte dom vill ha blåbärspajer. - Ok då gör vi hallon o blåbärspajer till er också.... Det skulle vara vaniljvisp också som man vispar själv sa Jonte. - Ja sa jag då får du fixa det imorgon bitti, nja det var han inte sugen på så det blev färdig marsansås.... Nu hoppas vi att det går o äta dom flytande pajerna också :)
Idag blev det också till att stryka träningarna jag skulle på.
Kvällen förgylldes också av att FBK tog SM GULD, härligt härligt.

Den här veckan har träningsdosen varit otroligt dålig men det blir så ibland och till veckan måste jag dra igång med löpträningen. Skulle startat denna vecka men tiden har inte räckt till.... nya tag till veckan :)

Nej nu kommer John Blund snart, imorgon är det fredag och en skön och avkopplande helg väntar :)



Vänner

är något jag har omkring mig och som förgyller mina dagar många gånger om....
Igår hade jag några av mina vänner här Marie, Susanne, Ann-Louise, Mia och Camilla. Dom flesta av oss har våra gubbar i Skottland nu och då är det klart att vi ska chansen o träffas också. Vi träffades i all enkelhet och käkade pizza och drack lite gott.... kvällen gick i talets tecken, vi kan tala om allt sorg, oro och glädje och det är det som är skönt att man har vänner som man kan prata med det mesta om, det är riktiga vänner det.
♥♥♥


Klarvaken.....

Vill bara sova men inte går det inte.
Klockan är nu 03.59 och jag har sovit några timmar i soffan med en gosig liten hund som täcke, vaknade till o insåg att sängen kanske skulle få sig ett besök och här ligger jag nu med tankarna flygande åt alla håll.....
Försöker intala mig själv att det är ingen idé att fundera, vissa saker kan jag helt enkelt inte göra någonting åt.
Men tyvärr så styr inte förnuftet jämt :)
Något gott med det hela är att jag läst ut boken Hypnotisören, så jäkla bra. Nu är det bara till att fortsätta med Paganinikontraktet som verkar lika bra den.

Dagen har iallefall varit kanon, åkte iväg till Örebro med Becca efter lunch för "lite" shopping som blev "stor" shopping för Becca.... så mycket fina kläder ♥.
När vi nästan var framme i Örebro så drog det till i bilen och jag trodde att nu har jag fått punktering, stannade bilen på E18 med varningslamporna på..... tankarna gick direkt till vem ska jag ringa o få hjälp av, byta däck har jag aldrig gjort och insåg snabbt att brorsan får det bli då Mikael är i Skottland och drack säkert whiskey vid det tillfället :).
Ingen punktering var det och jag har fortfarande inte kommit fram till vad det var som hände, jaja det löste sig och färden gick vidare till Marieberg shoppingcenter.....
Becca som numera har namnet "shoppaholic" fick med sig 2 par byxor, 1 linne, 4 toppar, 1 vårjacka och färg med sig hem... så mycket snygga kläder och det bästa med det är att jag kan använda topparna och jackan också.... byxorna kan jag drömma om får väll inte upp dom halvvägs på bena skulle jag tro, haha.
Ja lite inhandling blev det även för mig gardiner till vardagsrummet, 1 topp, 2 träningstoppar, 1 halstub underlägg och presentköp till bästa Johanna (barnens kusin) som ska firas inom kort.....
Fika stoppade vi i oss också en caffé latte med en stor krämig kladdbulle till fick det bli, måste räknas som vuxenpoäng och köpa en latte, haha.... Coca cola brukar gälla. Becca ville också bli vuxen o dricka "kaffe", men efter henns min efter att ha smakat på min så dröjer det nog ett tag till, haha.
Hittade så snygga gröna chinos till Jonte, men då han är i Linköping på innebandycup får det bli en tur till in till Örebro när han kommer hem.
Tack min goa Becca för en underbar dag, love you ♥.

Kvällen avslutades med att Becca och jag gick till Saigon inne i stan och käka lite kinamat.... grymt gott. Becca käkade Friterade kyckling med ris och jordnötssås för mig blev det som alltid Stekt ris med räkor.....  Mätta o belåtna drog vi oss sen hemmåt för lite sent fredagsstäd.... fortsättning följer imorgon med snabeldraken.

Nej nu blir det att slå igen datorn och läsa lite för att trötta ut mig så jag kanske kan sova några timmar till, måste ju ladda för "zumbathon" imorgon eller idag kanske jag ska säga och goda vänners sällskap på kvällen, kommer garanterat bli en kanondag :).

♥♥♥


RSS 2.0